top of page

Nirodhan meditaatio | Torstaisin klo 19 -20:45

Päivitetty: 2. helmik.

Paikka: Mahdollisuuksien Talon sali

Osoite: Kauppakatu 19 C/ D pohjakerros, 40100 Jyväskylä


Tervetuloa meditoimaan kanssamme!


Kaipaatko arkeesi pysähtymistä? Oletko kiinnostunut siitä, mitä hyväksyvä tietoinen läsnäolo voi tarkoittaa elämässäsi? Tervetuloa meditoimaan kanssamme! Meditaatio-iltojen tarkoituksena on harjoittaa yhdessä meditaatiota, tutkia miten se voi lisätä myötätuntoa ja viisautta elämässämme sekä tuoda meditaatio-harjoitus arkeen. Ryhmä on kaikille avoin, uteliaisuus ja innostus riittävät, eikä aikaisempaa meditaatio-kokemusta tarvita. Mukaan voit tulla milloin vain, eikä osallistuminen vaadi sitoutumista.


Ryhmämme on Nirodha ry:n paikallisryhmä, joka järjestää Insight meditaatio –suuntauksen mukaista toimintaa. Insight-meditaatio pohjautuu buddhalaiseen elämänfilosofiaan. Ryhmä on poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton, joten kaikki ovat lämpimästi tervetulleita meditaatio-iltoihin.


Lisätietoja Nirodhasta löytyy osoitteesta www.nirodha.fi.Ennakkoilmoittautumista iltoihin ei ole.Illat ovat maksuttomia, mutta katamme tilavuokran osallistujien vapaaehtoisella maksulla.Welcome to Nirodha’s meditation evenings


Are you looking for some quietness in the midst of your daily life? Are you interested in practicing awareness, compassion and wisdom and in exploring what they could mean for you? Nirodha ry is part of the Insight-meditation community, which is grounded in the Buddhist wisdom tradition. The meditation evenings are open for everyone, regardless of any background. You can join at any moment and there is no need for commitment. Further information about Nirodha on nirodha.fi.


No previous registration for the evening is needed.


There is no charge for the evenings, but the room rental will be covered by donation of the participants.


Your very welcome to bring your own meditation cushion with you


*******************************************

Kuvan lähde ; pixabay44 katselukertaa0 kommenttia